Hur fylls din matrix

Nätverket växer FORT

Så vad betyder det för DIG och din matrix? Så här fungerar det:

Varje torsdagskväll vid midnatt, flyttar alla som har låst sin position i LiveGood genom att bli medlemmar ovanför alla som tvekar. Dessa personer placeras sedan i matrxen i den högsta tillgängliga positionen i matrixen under deras sponsor. Det kan vara på deras första nivå. Det kan vara på deras sponsors 8:e nivå. Vart nästa öppna position är, det är där de placeras.

Vi får ofta frågan: Hur många av personerna i mit system kommer att vara under mig i matrisen?Svaret är, det finns inget sätt att veta. Allt beror på vem som registrerade personerna under dig i LiveGood. Om många av dem var inskrivna av personer ovanför dig i matrisen, kan en del placeras under dig i matrisen. Om få var registrerade av personer ovanför dig i matrisen, kommer du sannolikt att se mindre. 

Förvänta dig inte att någon ska placeras under dig i matrisen den första månaden.Om det händer, bra. Om det inte gör det är det inte ovanligt. Med bara några tusen personer i hela företaget just nu, kommer de flesta inte att vara under dig.Tänk på detta. Vi förväntar oss fullt ut att MILJONER medlemmar kommer att gå med i LiveGood under de närmaste åren. Den ENDA platsen för dem att gå i matrisen är UNDER de människor som redan är med.

Så även om det tar dig ett eller två år att fylla din matris och du tjänar $4 000, $8 000 eller till och med $16 000 per månad i matrisen PLUS matchande bonusar på potentiellt hundratals eller till och med tusentals andra i ditt team, det är fokus. Så förvänta dig inte att se många människor i din matris de första veckorna om du inte har registrerat någon. 

De kommer. Och om du vill fylla det ännu snabbare och göra fler matchande bonusar, berätta för ett par vänner. Om varje person bara registrerade 2 andra skulle allas matris fyllas supersnabbt. Som sagt, om du ser hundratals människor under dig i LiveGood och ingen faller under dig i matrixen, bli inte frustrerad. Det är inte dåligt. Det betyder bara att spridningen inte har nått dig än. När det väl gör det, fylls det SNABBT.Så låt oss hjälpa dig hitta dina egna två, komma till bronsrankningen, beställa några av våra fantastiska livsförändrande produkter.

Dina egna affiliates hamnar i turordning omika led level 1: 2, level 2:  4, level 3: 8 osv..